Översättning

Vi arbetar med en databas av 300 kvalificerade översättare och lingvister som tillsammans översätter och granskar över 80 språk. Våra översättare har flerårig erfarenhet och för det mest även yrkesbakgrund i den industri eller de industrier de valt att specialisera sig inom. Variationen i fackkunskap betyder att vi kan koppa rätt specialkompetens till ditt projekt: en översättare och granskare som förstår ditt företags terminologi och svåra branschspecifika uttryck. Vare sig det gäller en teknisk text för tillverkningsindustrin eller en kreativ översättning för reklambranschen har vi resurserna uppdraget kräver. Din översättning lokaliseras, ges rätt stil och ton och språkliga idiom anpassas så att ditt budskap förmedlas klart och tydligt till målgruppen.

Genom flexibla lösningar erbjuder vi den tjänst och den service som passar ditt behov och din budget bäst. Det innebär, bland annat, att om din text är lång och översättningen brådskande så kan vi knyta flera översättare till samma uppdrag. Vana av stora projekt och goda rutiner kring dem garanterar maximal kvalitet och enhetligt språk.

Våra kunder finns inom alla sektorer av näringslivet och offentlig sektor. Exempel på dem och uppdragen vi arbetar med kan du läsa om här.

Vill du veta mer?

Ring: +46 8 51971150
Mejla: info@linguana.se

Eller klicka och begär offert

 

Översättning och layoutarbete (DTP)

Översättningar påverkar ofta volymen. Detta betyder att tabeller och bildrutor kan behöva ändras och sidantal justeras. Om språket dessutom kräver en annan läsriktning riskerar ändringen i omfång göra den grafiska processen tidskrävande och komplicerad.

Vi kan bistå med layoutarbetet och erbjuda översättning och DTP som en pakettjänst. Texten översätts, infogas i dokumentet och granskas så att det enda du behöver göra när du får det är att beställa tryck eller publicera materialet online. Du sparar tid, försäkrar dig om att slutresultatet ser bra ut och är av god kvalitet.

Översättning är vår huvudsakliga verksamhet men vi erbjuder också , förutom DTP, även andra tjänster såsom språkgranskning, korrekturläsning och transkribering.

Vill du veta mer?

Ring: +46 8 51971150
Mejla: info@linguana.se

Eller klicka och begär offert

Postadress

Linguana Translations AB
Box 13133
103 03 Stockholm

Kontaktinformation

T: +46 8 51971150
E: info@linguana.se

Företagsuppgifter

Orgnr: 556752-2304
VAT: SE556752230401

Sociala medier